DRIVE IN STENSLAGSCENTER I HOBRO​

Skal din rude til reparation eller udskiftning? Så ring til os for at bestille en tid, og få et godt tilbud.

Drive in stenslag

AUTOVÆRKSTED
I HOBRO

Vi er et lokalt autoværksted i Hobro. Vores målsætning er at være så tæt på kunden, som muligt både i hverdagen og hvis uheldet er ude. Jans Auto ligger i nordenden af Hobro og er nemt tilgængeligt fra motorvejen E 45. Autoværkstedet er beliggende på Lupinvej 17. Drive In stenslags samarbejdspartner udfører opgaver på alle typer og mærker af biler. Du skal bare ringe på 98 52 30 55, så laver vi en aftale om at ordne skaden.

Hvem er Drive In stenslag?

Vi er en virksomhed, der ønsker, at hjælpen kommer så belejligt som muligt for vores kunder, og det er hele konceptet bygget op omkring. Hvis du er kunde hos os, skal du kunne få repareret et stenslag eller udskiftet ruden på kort tid. Vi taler om timer i stedet for dage. Det er svært at undvære sin bil blot en enkelt dag. Helt kort fortalt kan et stenslag repareres, hvis det er mindre end en 2 krone og ikke sidder for tæt på kanten af ruden. Vi kunne sagtens forklare en masse om ruder og glas, men vi synes, det giver mere mening, hvis du ser vores film, hvor vi udfører udskiftning af en bilrude i Hobro.

Drive In stenslags samarbejdspartnere tilbyder pålidelig hjælp

Vi samarbejder med Jans Auto, der er pålideligt autoværksted i Hobro, der tilbyder andre services end bare Drive In stenslag og du kan roligt stole på dem. Vi har kun interesse i, at din bil så hurtigt som muligt – og i så sikker tilstand som muligt forlader værkstedet igen. Derfor har vi også sikret os at autoværkstedet i Hobro kan levere den rigtige service og den rigtige kvalitet til den bedst mulige pris. Vi vil hermed opfordre dig til at prøve vores ydelser næste gang, du har brug for hjælp til at få repareret et stenslag eller udskiftet en bilrude i Hobro.

Drive In konceptet

Drive In konceptet er kendt fra USA og oftest forbundet med fastfood. Det er et genialt koncept, at man bare kører ind fra gaden uden forudbestilling og får det man har behov for – i vores tilfælde at få foretaget en reparation af stenslag i Hobro. Vores autoværksted i Hobro arbejder så hurtigt, at du slet ikke når at blive sulten eller tørstig. Når du så har fået din bil tilbage, bestemmer du jo selv om du vil besøge en drive in af en anden type. Det blander vi os ikke i. Kontakt os i dag, og vi klarer skaden på din bil i morgen.

Morten
DSC00056 1
website bottom scaled

Kontakt os

Ring os op eller send en mail